Beograđani vole majice sa natpisima

0
1058

BEOGRAD – Ovog leta veoma su popularne majice sa šaljivim natpisima koji se mogu videti u izlozima poznatih brendova, kao I na uličnim štandovima. Najzanimljiviji natpisi koje smo uočili na sugrađanima su “Plavuša sam, al’ nisam glupa” , “Mišiće sam ostavio u drugoj majici”, “Za moj večerašnji izgled pobrinula se apatinska pivara”… Pitali smo Beograđane zbog čega vole da nose majice sa natpisima i kakvo značenje njihove majice nose.

- Smatram da odeća služi kako bi pokazala trenutno emotivno stanje osobe - rekla je studentkinja Ivana Zlatić.
– Smatram da odeća služi kako bi pokazala trenutno emotivno stanje osobe – rekla je studentkinja Ivana Zlatić.

– Ove majice su jako popularne u Beogradu, mladi uglavnom kupuju ove majice za poklon – rekla je Svetlana K. prodavačica iz “Ušće” Šoping centra.

- Volim kada sam drugačiji. Nikada ne pratim trendove, i uvek se razlikujem od drugih - rekao je Boris Nikolić iz Beograda.   - Sve generacije kupuju majice sa natpisima, a najprodavanija je sa natpisom
– Volim kada sam drugačiji. Nikada ne pratim trendove, i uvek se razlikujem od drugih – rekao je Boris Nikolić iz Beograda.   – Sve generacije kupuju majice sa natpisima, a najprodavanija je sa natpisom “Ja volim soju svekrvu, ali ovo nije moja majica” – kaže Svetlana za “Blic Online”.

Ovaj komad odeće odgovara svakom tipu građe, a izbor modela je veoma veliki, od sportskih do elegantno uskih majica u svim aktuelnim bojama.

- Ne bih umela da definišem svoj stil oblačenja, ali bi ključna reč bila-slobodno - kaže Nađa Čupković za
– Ne bih umela da definišem svoj stil oblačenja, ali bi ključna reč bila-slobodno – kaže Nađa Čupković za “Blic”.

Ležarni modeli od pamuka, jednobojni ili ukrašeni sa popularnim printovima I natpisima odličan su izbor za svaki dan.

Izvor: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime